zespół

JAROSŁAW GIBAS

socjolog, były dziennikarz i publicysta, obecnie nauczyciel. Autor kilku książek obejmujących szeroko rozumianą tematykę rozwoju osobowości, inteligencji duchowej i emocjonalnej oraz psychologii transpersonalnej. Prowadzi wykłady, warsztaty i szkolenia z zakresu zarządzania emocjami, inteligencji duchowej, coachingu transpersonalnego oraz technik i narzędzi medytacyjnych.

Więcej informacji: https://pl.wikipedia.org/wiki/Jarosław_Gibas  oraz www.jaroslawgibas.com

dorota_stronaDOROTA MRÓWKA

z wykształcenia teatrolog, przez wiele lat pracowała jako dziennikarz prasy codziennej i mediów elektronicznych. Dzisiaj eksploruje filozofię Dalekiego Wschodu oraz bada medytacje z różnych stron świata i stara się przełożyć ich mądrość na realia świata zachodniego, dzięki czemu mogą stać się bardzo przydatnym narzędziem w radzeniu sobie z codziennymi problemami.
Prowadzi warsztaty medytacji i minfulness, które są całkowicie neutralne światopoglądowo, nie związane z jakąkolwiek religią lub wyznaniem. Jest autorką książek: „Joga bez napinki” (Sensus 2016) i „Odczarować medytację” (Sensus w 2017).
Prowadzi bloga www.zyciebeznapinki.pl

www.dorotamrowka.com

AGNIESZKA OSTROWSKA

certyfikowana coach transpersonalna i trenerka. Absolwentka Akademii TROP. Pomysłodawczyni i koordynatorka społeczno-kulturalnych projektów skierowanych do kobiet. Większość życia zawodowego związana z mediami prasowymi i organizacjami pozarządowymi. Amatorka słowa pisanego, fotografii, teatru i sztuk pięknych.

Prowadzi warsztaty z obszaru wypalenia zawodowego i odkrywania sensu życia. Inspiruje i motywuje do świadomego podążania przez życie w kierunku spełnienia. Praktykuje codzienną uważność i medytację bez przynależności religijnej.

www.agnieszkaostrowska.info