współpracownicy

ANNA SŁOWIŃSKA

Trener rozwoju osobistego, coach transpersonalny, mama dziecka chorego na autyzm i padaczkę. Prowadzi szkolenia z zakresu budowania wewnętrznej siły, zdrowych relacji, motywacji i zarządzania czasem. Autorka „Dziennika budowania pewności siebie” oraz kart motywacyjnych „Myśli, które dodadzą Ci skrzydeł”. Zaraża innych optymizmem, energią i radością istnienia.
„Moim priorytetem jest Twój rozwój i efektywne samodoskonalenie”

annaslowinnska.pl

MAGDALENA GRZĄDZIEL

Psycholog, współprowadziła terapie grupowe na Oddziale Dziennym Zaburzeń Nerwicowych w Katowicach, obecnie prowadzi terapie indywidualne w Poradni Zdrowia Psychicznego „Altermed”. Stale poszerza swoją wiedzę i umiejętności poprzez udział w specjalistycznych kursach i szkoleniach – m.in dotyczących modeli psychoterapeutycznych. Jest certyfikowanym specjalistą modelu transpersonalnego.

magdalenagrzadziel.pl

ANDRZEJ TUZIAK

Ukończył wydział socjologii Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach oraz wydział scenariuszowy Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi. Jest autorem publikacji artykułów i recenzji między innymi w „Polityce”, „Dialogu”, „Magazynie Literacko-Artystycznym”, „Regionach”, „Tak i nie”, „Życiu Bytomskim”, „Trybunie Śląskiej”, „Miesięczniku Śląsk” czy „Fantastyce”.
Od roku jest 1990 członkiem Stowarzyszenia Pisarzy Polskich, a w latach 2005 – 2008 prezesem katowickiego oddziału tego Stowarzyszenia. W latach 1994-1996 prowadził wykłady i ćwiczenia na wydziale filologicznym Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach z zakresu scenariopisarstwa. W latach 2006 – 2015 prowadził w Centrum Sztuki Filmowej w Katowicach warsztaty scenariuszowe dla początkujących scenarzystów.
Organizuje w Katowicach coroczne Pen Show Poland, czyli międzynarodowe spotkania kolekcjonerów piór wiecznych. Redaguje „Pen Show Magazine” poświęcony piórom wiecznym.