Konsultacja indywidualna

TO TY DECYDUJESZ ILE JESTEŚ W STANIE OSIĄGNĄĆ!

Wiem jak samotnie potrafi się czuć osoba zarządzająca zespołem ludzi, znam rozterki z tym związane, odczuwane lęki i brak zrozumienia ze strony innych.
Wiem również jak ważne jest znalezienie osoby, która Cię wysłucha i udzieli wsparcia w zakresie problemów, wyzwań i szans stojących przed liderem.

Konsultacja indywidualna to spotkanie ze mną mające na celu zwiększenie Twojej pewności siebie i skuteczności w zarządzaniu sobą oraz innymi ludźmi.

Na co dzień zarządzam 100 osobowym zespołem pracowników w administracji publicznej. Jestem dyrektorem Wydziału Polityki Społecznej w Warmińsko-Mazurskim Urzędzie Wojewódzkim w Olsztynie. W administracji pracuję 21 lat, na stanowiskach kierowniczych od 11 lat. Karierę zaczynałam od jednego z najniższych stanowisk, a to, co osiągnęłam zawdzięczam mojemu zaangażowaniu, wytrwałości w osiąganiu kolejnych celów oraz wierze w siebie. Od 5 lat działam również jako trener pewności siebie i skuteczności w zarządzaniu sobą oraz innymi.

Pomagam w zajściu dalej i osiągnięciu więcej zarówno w życiu osobistym, jak i zawodowym.

Udzielę Ci skutecznego wsparcia w:
– procesie dokonywania oceny pracy pracowników,
– procesie nadzorowania prawidłowego i terminowego wykonywania zadań, organizacji pracy oraz delegowaniu zadań,
– właściwej komunikacji z pracownikami, w tym w przeprowadzaniu trudnych rozmów,
– efektywnym motywowaniu pracowników, również poza finansowym,
– dbaniu o dobrą atmosferę w zespole poprzez umiejętne rozwiązywanie konfliktów,
– radzeniu sobie ze stresem oraz wątpliwościami,
– zwiększeniu skuteczności i efektywności podejmowanych działań.

Sesje odbywają się drogą elektroniczną (np. Zoom, video Messenger) oraz telefonicznie. Jedna sesja trwa 60 min.

Przed sesją otrzymasz ode mnie pytania. które pozwolą określić obszary w jakich potrzebujesz zwiększyć skuteczność, efektywność czy pewność siebie. Po sesji otrzymasz pracę domową do wykonania. Jej wykonanie będzie przeze mnie monitorowane.

Jeśli chcesz się upewnić czy konsultacja indywidualna jest dla Ciebie napisz do mnie na adres mailowy biuro@annaslowinska.pl lub zadzwoń pod numer telefonu 509-723-206.

Nie ma znaczenia Twoja obecna sytuacja, ważne jest co z nią zrobisz!