Warsztat „Jak naprawić relacje?”, 10.03.br., Warszawa

Brak w magazynie

Jak naprawić relacje?
Warsztat poświęcony pracy nad relacjami: w pracy, w domu, ze znajomymi

10 marca 2019
godz. 10.00 – 14.00

Centrum Szkoleniowe Aleje
al. Jerozolimskie 49/4 (II piętro)
Warszawa

Masz poczucie, że nie możesz porozumieć się ze swoim szefem/współpracownikiem? Pracujesz z żoną/mężem i Wasza współpraca różnie wpływa na Wasz związek? Prowadzisz firmę z przyjacielem i Wasza relacja stała się trudna? Próbujesz porozumieć się z rodziną, ale coś nie wychodzi?
Zapraszamy na oparty na technikach transpersonalnych warsztat poświęcony temu, jak zbudować dobrą relację: zawodową i prywatną.
Główną zasadą technik transpersonalnych jest zmiana punktu widzenia – spojrzenie na siebie oraz na sytuację z perspektywy osoby trzeciej, to pozwala na odizolowanie ego i łatwiejszy dostęp do precyzyjnej informacji – co robimy nie tak.

Podczas warsztatu nauczysz się m. in.:
– jak budować zdrowe relacje,
– jak unikać niepotrzebnych konfliktów,
– co zrobić, by nie mieszać ról społecznych i życiowych,
– jak doprowadzić do owocnej współpracy,
– po co Ci renegocjacja w związku.

Uczestniczy otrzymują:
* notatniki, długopisy
* bufet kawowy

Agnieszka Janowska
– specjalizuje się w uwalnianiu od ograniczających przekonań i oczekiwań społecznych.
Humor, dystans i śmiech to narzędzia, które wykorzystuje podczas pracy nad poczuciem własnej wartości czy wyborem właściwej drogi życiowej. Wyznaje zasadę, że jedyną drogą jest życie w zgodzie z własnymi wartościami. Wtedy wszystko staje się prostsze. Jest certyfikowanym specjalistą modelu transpersonalnego.
www.upraszczanie.pl

Jarosław Gibas – socjolog, były dziennikarz i publicysta, obecnie nauczyciel. Prowadzi szkolenia i wykłady z zakresu inteligencji duchowej i emocjonalnej oraz mindfulness. Autor kilku książek obejmujących szeroko rozumianą tematykę rozwoju osobowości, zarządzania emocjami oraz psychologii transpersonalnej. Napisał m. in. „Pokonaj stres z Kaizen” (Sensus 2013), „Życie. Następny poziom. Coaching transpersonalny” (OnePress 2015), „Motocyklizm. Droga do mindfulness” (Sensus 2016), „Alchemia duchowego rozwoju. Inteligencja duchowa dla zaawansowanych” (Sensus 2017 ), „Święty spokój. Instrukcja obsługi emocji” (Sensus 2018).
www.jaroslawgibas.com

INFORMACJE I ZAPISY:
Agnieszka Janowska
e-mail: aga@fundacjahs.org

Wpłat można również dokonywać przelewem na konto organizatora:
Fundacja Hinc Sapientia
Nr konta: 54 1140 2004 0000 3402 7687 5122
Tytuł przelewu: Imię i nazwisko, data i miejsce warsztatu
Warunkiem rezerwacji miejsca na warsztacie jest wpłata zaliczki 100 zł lub całej kwoty. Po zaksięgowaniu środków na koncie organizatora  otrzymują Państwo mailem potwierdzenie uczestnictwa w warsztacie. Osoby zainteresowane otrzymaniem faktury za udział w warsztacie prosimy o zgłoszenie tego mailowo.