Nowy warsztat: Ugłośnienie – praca z głosem i emocjami

2 lutego 2019 zapraszamy na nowy warsztat, który łączy w sobie pracę z głosem, z emocjami, oddechem i ciałem. Nie są to zajęcia śpiewu! Uczą wykorzystania głosu jako dostępnego dla wszystkich narzędzia, które może pomóc nam otworzyć się, uwolnić z napięć, odzyskać pewność siebie itp. Nie musisz zatem umieć śpiewać, by wziąć udział w warsztacie i z niego skorzystać.

Podczas warsztatu nauczysz się:
– wpływać za pomocą głosu na swoje samopoczucie
– otwierać czakrę gardła
– lepie wyrażać siebie i swoje emocje
– lepiej, pełniej mówić

W programie znajdziesz m.in:
– ćwiczenia pogłębiające oddech
– ćwiczenia wspomagające przeponę
– ćwiczenia uwalniające możliwości twojego głosu
– koncert relaksacyjny
– czas na konsultacje i rozmowę z nauczycielem

Warsztat prowadzą:
Jola Literska – wokalistka, autorka piosenek, tworzy płyty w nurcie world music, blues, etno. Eksperymentuje ze śpiewem białym i wokalizą jazzową.
www.jolaliterska.pl

Jarosław Gibas – nauczyciel, prowadzi szkolenia i wykłady z zakresu inteligencji duchowej i emocjonalnej oraz mindfulness. Autor kilku książek obejmujących szeroko rozumianą tematykę rozwoju osobowości, zarządzania emocjami oraz psychologii transpersonalnej.

O najbliższych wydarzeniach będziemy informować na bieżąco na naszej stronie, za pośrednictwem newslettera oraz fan page’a fundacji.